Get In Touch
HDEDM
Rudeška cesta 234, Zagreb, HR
Phone: +385 98 9278 635

Dejan Lisjak

Dejan Lisjak, dr.med.dent. diplomirao je 1996. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, a stručno zvanje specijalista stomatološke protetike stekao je 2001. godine, također na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Vlasnik je stomatološke prakse Cerec Centar u Beogradu od 2000. godine. Poseban naglasak u razvoju prakse stavlja na primjenu suvremenih dijagnostičkih i terapeutskih stomatoloških procedura i doprinosi razvoju kompjuterizirane stomatologije u regiji. Polaznik je brojnih tečajeva u inozemstvu kod vodećih doktora i predavača vezanih za ovo polje dentalne medicine. Jedan je od osnivača Udruženja za kompjuterizovanu stomatologiju, osnovanog u Beogradu 2010. godine. Stručno zvanje primarijusa stječe 2010. godine kao najmlađi doktor s ovim zvanjem u tom desetljeću. 2019. godine postaje Sironin opinion leader i njihov globalni predavač. Autor i koautor je mnogobrojnih znanstvenih radova publiciranih u domaćim i stranim stručnim časopisima. Drži predavanja po pozivu na kongresima i stručnim skupovima, kao i tečajeve iz područja modernih stomatoloških tehnologija, s posebnim osvrtom na CAI-CAD-CAM sustave.


Mythbuster

Predavanje je svojevrstan omnibus od 10 manjih celina, posebnih tema-mitova u koje se opravdano ili neopravdano veruje kada je CAD/CAM tehnologija i digitalna stomagtologija u pitanju. Oslanjajući se na naučne činjenice, dokaze, objavljene radove ali i lično iskustvo dr Lisjak razbija ili pak potvrdjuje neke od njih:
preciznost intraoralnih skenera, estetske vrednosti nadoknada dobijenih mašinskim putem od monolitnih materijala, preciznost rubnog naleganja ovih nadoknada, novi pristup radu zubnog tehničara u sadašnjosti i budućnosti, važnost poštovanja digitalnih protokola kao garancije za uspeh, i još mnogo toga.

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali funkcionalnost naše web stranice i vašeg korisničkog iskustva.