Get In Touch
HDEDM
Rudeška cesta 234, Zagreb, HR
Phone: +385 98 9278 635

Srećko Budi

Prof.dr.sc. Srećko Budi, dr.med. diplomirao je medicinu u Zagrebu 1989. godine, a specijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne kirurgije završio je 1998. godine nakon završene specijalizacije iz opće kirurgije. Nakon specijalizacije u Zagrebu, odlazi na daljnje specijalističko usavršavanje u Zurich u Švicarskoj, zatim Vogtareuth u Njemačkoj i Insbruck u Austriji. Redoviti je profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Redoviti je član CRPRAS-a (Hrvatsko društvo za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju), ISAPS-a (Međunarodno društvo za estetsku plastičnu kirurgiju), ESPRAS-a (Europsko društvo za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju), kao i brojnih drugih strukovnih udruga.


Nekirurška rejuvenacija lica kombinacijom tehnika u jednom aktu

U indiciranim slučajevima, u jednom aktu i kombinacijom filera (augmentacijski učinak), botulin toksina (relaksacijski učinak) i mezoniti (rejuvenacijski i lifting efekt) stimulira se sinteza kolagena (čvrstoća i tonus) i angiogeneza (bolja prokrvljenost), sinteza elastina (elastičnost kože) kao i sinteza hijaluronske kiseline (efekt hidratacije). Konačni učinak rezultira regeneracijom kože i daljnim poboljšanjem njene kompletne strukture i kvalitete. Koža postaje punija, zategnutija i čvršća, bolje elastičnosti, hidratizirana a bore postaju manje uočljive ili u cijelosti nestanu. U iskusnim rukama, uporabom mezoniti u kombinaciji s gore navedenim materijalima i metodama rejuvenacije moguće je učiniti i ozbiljnije korekcije lica koje su nastale zbog bolesti ili ozljeda.
Ova se metoda, kombinacijom tehnika i materijala izvodi u jednom aktu i minimalno je invazivna. Takva kombinacija može dati vrlo lijepe estetske rezultate i odgoditi potrebu za korekciju kirurškoga tipa. Glavna karakteristika ove tehnike je da je izuzetno sigurna, bez rezova i ožiljaka uz brzi oporavak i povratak svakodnevnim aktivnostima a rezultati su prirodni i dugotrajni.

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali funkcionalnost naše web stranice i vašeg korisničkog iskustva.